Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov (2-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 11 september 2021 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 11 september 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door F. Kamano, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Kamano op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou.

LIVE Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor N. Tiknizyan Lokomotiv Moskva
58' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Kamano voor M. Petrov Lokomotiv Moskva
58' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Lisakovich voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
59' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Kamano met assist van R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva 1-0
64' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor N. Chernov Krylya Sovetov
69' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Glushenkov voor V. Sarveli Krylya Sovetov
69' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor R. Ezhov Krylya Sovetov
69' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Zeffane voor G. Bijl Krylya Sovetov
73' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Yakuba voor D. Prutsev Krylya Sovetov
77' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel K. Maradishvili voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
80' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Kamano met assist van V. Lisakovich Lokomotiv Moskva 2-0
82' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Kabutov voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
82' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Anjorin voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
93' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
94' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Yakuba Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Krylya Sovetov
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.