Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 3 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door K. Maradishvili, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van G. Kerk zorgde ervoor dat Rostov op 1-1 kwam te staan in de 31e minuut. In de 88e minuut zette D. Poloz zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rostov de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Kukuyan, waardoor Rostov dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lokomotiv Moskou - Rostov 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt K. Maradishvili met assist van G. Kerk Lokomotiv Moskva 1-0
31' Eigen doelpunt Rostov Eigen doelpunt G. Kerk Rostov 1-1
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Nenakhov voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Smolov voor F. Anjorin Lokomotiv Moskva
66' Wissel Rostov Wissel K. Bayramyan voor D. Sukhomlinov Rostov
68' Gele kaart Rostov Gele kaart voor P. Almqvist Rostov
68' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Zhemaletdinov voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
70' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Bayramyan Rostov
71' Wissel Rostov Wissel N. Poyarkov voor I. Kalinin Rostov
72' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Pablo Lokomotiv Moskva
78' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Lisakovich voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
88' Doelpunt Rostov Doelpunt D. Poloz met assist van A. Gigovic Rostov 1-2
94' Gele kaart Rostov Gele kaart voor S. Pesjakov Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Rostov
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Rostov
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Marko Nikolić
Coach Zaur Tedeev
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov

Lokomotiv Moskou en Rostov treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 11
Winst Rostov 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 5e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 16e plaats.