Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural (0-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 4 december 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Ural is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 42 minuten. R. Augustyniak maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ural vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 47e minuut kreeg T. Jedvaj van Lokomotiv Moskva voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Lokomotiv Moskva de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Ural.

LIVE Lokomotiv Moskou - Ural 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Gerasimov Ural
31' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
40' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
42' Penalty Ural Penalty R. Augustyniak Ural 0-1
46' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel N. Tiknizyan voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
47' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva Tweede gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
57' Wissel Ural Wissel A. Evseev voor K. Kolesnichenko Ural
62' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel K. Maradishvili voor V. Lisakovich Lokomotiv Moskva
62' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Nenakhov Lokomotiv Moskva
69' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Evseev Ural
72' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Babkin voor A. Beka Beka Lokomotiv Moskva
76' Gele kaart Ural Gele kaart voor I. Kuzmichev Ural
87' Gele kaart Ural Gele kaart voor L. Gagnidze Ural
88' Wissel Ural Wissel V. Podberezkin voor L. Gagnidze Ural
91' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel K. Zinovich voor M. Nenakhov Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Ural
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Ural
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ural zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.