Nabeschouwing Newcastle United - Brentford (3-3) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Newcastle United het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Brentford (3-3)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Newcastle United en Brentford geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Lascelles, waarmee Newcastle United met 1-0 de leiding nam. Brentford kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Toney, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 31e minuut zette R. Henry zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brentford de leiding in de wedstrijd nam.

Na 39 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Joelinton de 2-2 maakte voor Newcastle United. In de 61e werkte J. Lascelles de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Newcastle United. In de 75e minuut was het A. Saint-Maximin die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Jones en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Newcastle United - Brentford 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Newcastle United Doelpunt J. Lascelles met assist van M. Ritchie Newcastle United 1-0
11' Doelpunt Brentford Doelpunt I. Toney met assist van S. Canos Brentford 1-1
31' Doelpunt Brentford Doelpunt R. Henry met assist van S. Canos Brentford 1-2
39' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Joelinton Newcastle United 2-2
42' Gele kaart Brentford Gele kaart voor S. Ghoddos Brentford
46' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor C. Wilson Newcastle United
59' Wissel Brentford Wissel F. Onyeka voor S. Ghoddos Brentford
61' Eigen doelpunt Brentford Eigen doelpunt J. Lascelles Brentford 2-3
71' Wissel Newcastle United Wissel R. Fraser voor F. Schar Newcastle United
71' Wissel Newcastle United Wissel S. Longstaff voor J. Willock Newcastle United
75' Doelpunt Newcastle United Doelpunt A. Saint-Maximin met assist van R. Fraser Newcastle United 3-3
75' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor A. Saint-Maximin Newcastle United
80' Wissel Brentford Wissel C. Goode voor M. Roerslev Rasmussen Brentford
83' Gele kaart Brentford Gele kaart voor C. Norgaard Brentford
89' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor V. Janelt Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Brentford
Opstellingen Newcastle United - Brentford
De opstellingen van Newcastle United en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Eddie Howe
Coach Thomas Frank
Voorbeschouwing Newcastle United - Brentford

Newcastle United en Brentford treffen elkaar in de 12e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Newcastle United en Brentford elkaar treffen in de Premier League.

Winst Newcastle United 0
Winst Brentford 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 19e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 14e plaats.