Nabeschouwing Newcastle United - West Ham United (2-4) || Premier League 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 15:00 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Newcastle United het zondag 15 augustus 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - West Ham United (2-4)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 2-4 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Newcastle United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van C. Wilson. West Ham United kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Cresswell, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette J. Murphy zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Newcastle United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Benrahma de 2-2 maakte voor West Ham United. West Ham United kreeg een penalty toegewezen in de 63e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond M. Antonio die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. West Ham United kwam op voorsprong nadat T. Soucek de 2-3 wist te maken na 63 minuten. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 66e minuut was het West Ham United dat via M. Antonio de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Atkinson en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van West Ham United.

Wedstrijdstatistieken Newcastle United - West Ham United
Goals
2
4
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
17
18
Schoten op doel
3
9
Aanvallen
93
104
Gevaarlijke aanvallen
50
60
Passes
401
469
Overtredingen
4
4
Buitenspel
1
2
Corners
7
6
Wissels
3
3
LIVE Newcastle United - West Ham United 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Newcastle United Doelpunt C. Wilson met assist van A. Saint-Maximin Newcastle United 1-0
18' Doelpunt West Ham United Doelpunt A. Cresswell met assist van P. Fornals West Ham United 1-1
40' Doelpunt Newcastle United Doelpunt J. Murphy met assist van M. Ritchie Newcastle United 2-1
51' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor J. Shelvey Newcastle United
53' Doelpunt West Ham United Doelpunt S. Benrahma met assist van M. Antonio West Ham United 2-2
63' Penalty gemist West Ham United Penalty gemist M. Antonio West Ham United
63' Doelpunt West Ham United Doelpunt T. Soucek West Ham United 2-3
66' Doelpunt West Ham United Doelpunt M. Antonio met assist van S. Benrahma West Ham United 2-4
70' Wissel Newcastle United Wissel R. Fraser voor J. Shelvey Newcastle United
84' Wissel Newcastle United Wissel S. Longstaff voor E. Krafth Newcastle United
85' Wissel Newcastle United Wissel Joelinton voor C. Wilson Newcastle United
88' Wissel West Ham United Wissel R. Fredericks voor S. Benrahma West Ham United
90' Wissel West Ham United Wissel A. Yarmolenko voor J. Bowen West Ham United
93' Wissel West Ham United Wissel B. Johnson voor M. Antonio West Ham United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - West Ham United
Opstellingen Newcastle United - West Ham United
De opstellingen van Newcastle United en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Steve Bruce
Formatie 4-2-3-1
Coach David Moyes
Wissels West Ham United
# Speler Pos.
13 Alphonse Areola K
75 Jamal Baptiste V
24 Ryan Fredericks V
31 Benjamin Johnson V
23 Issa Diop V
54 Conor Coventry M
16 Mark Noble M
10 Manuel Lanzini M
7 Andriy Yarmolenko A
Voorbeschouwing Newcastle United - West Ham United

Newcastle United en West Ham United treffen elkaar in de 1e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Newcastle United en West Ham United in de Premier League vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Newcastle United. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Newcastle United favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl West Ham United slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Newcastle United 13
Winst West Ham United 6
Gelijkspel 7
Totaal 26

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Newcastle United - West Ham United Opstelling Newcastle United Opstelling West Ham United Live Newcastle United - West Ham United Live Newcastle United - West Ham United kijken Newcastle United - West Ham United kijken Live Newcastle United - West Ham United stream Newcastle United - West Ham United Fox Sports Nabeschouwing Newcastle United - West Ham United Uitslag Newcastle United - West Ham United Statistieken Newcastle United - West Ham United Premier League 2021/2022 Newcastle United - West Ham United wedden Newcastle United - West Ham United gokken Newcastle United - West Ham United Unibet