Nabeschouwing Norwich City - Burnley (2-0) || Premier League 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 15:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Norwich City het zondag 10 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Burnley (2-0)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-0 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door P. Lees Melou, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Norwich City opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het T. Pukki die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Norwich City.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Norwich City.

LIVE Norwich City - Burnley 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Norwich City Doelpunt P. Lees Melou Norwich City 1-0
26' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor P. Lees Melou Norwich City
56' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor W. Weghorst Burnley
64' Wissel Burnley Wissel D. McNeil voor A. Lennon Burnley
68' Wissel Norwich City Wissel L. Rupp voor P. Lees Melou Norwich City
78' Gele kaart Burnley Gele kaart voor C. Taylor Burnley
84' Wissel Norwich City Wissel B. Williams voor D. Giannoulis Norwich City
84' Wissel Burnley Wissel A. Barnes voor J. Rodriguez Burnley
86' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van M. Normann Norwich City 2-0
89' Wissel Norwich City Wissel C. Tzolis voor T. Pukki Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Burnley
Opstellingen Norwich City - Burnley
De opstellingen van Norwich City en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Norwich City - Burnley

Norwich City en Burnley treffen elkaar in de 32e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Norwich City en Burnley in de Premier League vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Burnley favoriet. 2 keer wist de ploeg van Norwich City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Norwich City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Norwich City 0
Winst Burnley 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Norwich City op een 20e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 18e plaats.