Nabeschouwing Norwich City - Manchester City (0-4) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 18:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Norwich City het zaterdag 12 februari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Manchester City (0-4)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 0-4 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door R. Sterling, waarmee Manchester City met 0-1 de leiding nam. Manchester City vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Foden op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut volgde een derde treffer van Manchester City, waarmee R. Sterling zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Manchester City kreeg een penalty toegewezen in de 90e minuut, die werd genomen door R. Sterling. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 0-3 op het scorebord bleef staan. Ook na de derde treffer nam Manchester City geen gas terug, waardoor in de 90e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van R. Sterling.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Manchester City.

LIVE Norwich City - Manchester City 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor R. Dias Manchester City
31' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van K. Walker Manchester City 0-1
48' Doelpunt Manchester City Doelpunt P. Foden Manchester City 0-2
63' Wissel Norwich City Wissel S. Byram voor M. J. Aarons Norwich City
63' Wissel Norwich City Wissel M. Normann voor P. Lees Melou Norwich City
70' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van R. Dias Manchester City 0-3
75' Wissel Manchester City Wissel J. McAtee voor B. Silva Manchester City
82' Wissel Manchester City Wissel L. Delap voor P. Foden Manchester City
84' Wissel Manchester City Wissel Kayky voor R. Mahrez Manchester City
87' Wissel Norwich City Wissel K. Dowell voor J. Sargent Norwich City
90' Penalty gemist Manchester City Penalty gemist R. Sterling Manchester City
90' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling Manchester City 0-4
92' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor R. Sterling Manchester City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Manchester City
Opstellingen Norwich City - Manchester City
De opstellingen van Norwich City en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.