Nabeschouwing Norwich City - Tottenham Hotspur (0-5) || Premier League 2021/2022

Zondag 22 mei 2022 - 17:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Norwich City het zondag 22 mei 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Tottenham Hotspur (0-5)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 0-5 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door D. Kulusevski, waarmee Tottenham Hotspur met 0-1 de leiding nam. Tottenham Hotspur vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Kane op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Tottenham Hotspur, waarmee D. Kulusevski zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Tottenham Hotspur geen gas terug, waardoor in de 70e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Son Heung-Min. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Tottenham Hotspur. Deze werd gescoord door Son Heung-Min in de 75e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Kavanagh en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Tottenham Hotspur.

LIVE Norwich City - Tottenham Hotspur 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor S. Byram Norwich City
16' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt D. Kulusevski met assist van R. Bentancur Tottenham Hotspur 0-1
31' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Normann Norwich City
32' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van R. Bentancur Tottenham Hotspur 0-2
36' Wissel Norwich City Wissel C. Zimmermann voor S. Byram Norwich City
61' Wissel Norwich City Wissel T. Springett voor K. Dowell Norwich City
64' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt D. Kulusevski met assist van H. Kane Tottenham Hotspur 0-3
68' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Lucas Moura voor D. Kulusevski Tottenham Hotspur
70' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van Lucas Moura Tottenham Hotspur 0-4
71' Wissel Norwich City Wissel L. Rupp voor P. Lees Melou Norwich City
73' Wissel Tottenham Hotspur Wissel H. Winks voor R. Bentancur Tottenham Hotspur
73' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Bergwijn voor Emerson Royal Tottenham Hotspur
74' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Springett Norwich City
75' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min Tottenham Hotspur 0-5
85' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Tottenham Hotspur
Opstellingen Norwich City - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Norwich City en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.