Nabeschouwing Rostov - Spartak Moskva (3-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 24 april 2022 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Rostov het zondag 24 april 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva.

Via de Rostov - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Spartak Moskva (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door R. Tugarev, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. Spartak Moskva kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Sobolev, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Rostov vervolgens op 2-1. Het was D. Poloz die vanaf 11 meter wist te scoren in de 75e minuut.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen R. Litvinov in de 91e minuut de 2-2 maakte namens Spartak Moskva. In de 95e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Rostov speler A. Sowe.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vitali Meshkov bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Rostov.

LIVE Rostov - Spartak Moskva 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Rostov Doelpunt R. Tugarev met assist van K. Bayramyan Rostov 1-0
17' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Sobolev met assist van C. Martins Pereira Spartak Moskva 1-1
20' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Schetinin Rostov
33' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Gigot Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel S. Gigot Spartak Moskva
50' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor N. Chernov Spartak Moskva
50' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
52' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Ignatov Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Ignatov Spartak Moskva
59' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Rasskazov voor N. Chernov Spartak Moskva
66' Gele kaart Rostov Gele kaart voor K. Bayramyan Rostov
67' Wissel Rostov Wissel D. Terentjev voor I. Kalinin Rostov
67' Wissel Rostov Wissel A. Sowe voor N. Komlichenko Rostov
67' Wissel Rostov Wissel A. Selyava voor K. Schetinin Rostov
75' Penalty Rostov Penalty D. Poloz Rostov 2-1
76' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Nicholson voor L. Klassen Spartak Moskva
76' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Litvinov voor M. Caufriez Spartak Moskva
85' Wissel Rostov Wissel A. Mukhin voor R. Tugarev Rostov
88' Wissel Rostov Wissel E. Golenkov voor D. Poloz Rostov
91' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt R. Litvinov met assist van Z. Bakaev Spartak Moskva 2-2
93' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Denisov voor Z. Bakaev Spartak Moskva
94' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor C. Martins Pereira Spartak Moskva
95' Penalty Rostov Penalty A. Sowe Rostov 3-2
97' Gele kaart Rostov Gele kaart voor E. Golenkov Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Spartak Moskva
Opstellingen Rostov - Spartak Moskva
De opstellingen van Rostov en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Rostov - Spartak Moskva

Rostov en Spartak Moskva treffen elkaar in de 26e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Rostov favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Spartak Moskva slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rostov 9
Winst Spartak Moskva 8
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 9e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 10e plaats.