Nabeschouwing Southampton - Burnley (2-2) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Southampton het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Burnley (2-2)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Southampton en Burnley geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door M. Cornet, waarmee Burnley met 0-1 de leiding nam. Southampton kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Livramento, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette A. Broja zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Southampton de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Cornet de 2-2 maakte voor Burnley.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Southampton - Burnley 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Burnley Doelpunt M. Cornet met assist van M. Lowton Burnley 0-1
41' Doelpunt Southampton Doelpunt V. Livramento met assist van N. Redmond Southampton 1-1
42' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Cork Burnley
50' Doelpunt Southampton Doelpunt A. Broja met assist van I. Diallo Southampton 2-1
57' Doelpunt Burnley Doelpunt M. Cornet met assist van A. Westwood Burnley 2-2
70' Wissel Burnley Wissel J. Rodriguez voor J. Cork Burnley
70' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Rodriguez Burnley
72' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Westwood Burnley
74' Wissel Southampton Wissel S. Armstrong voor T. Walcott Southampton
78' Wissel Burnley Wissel J. Gudmundsson voor M. Cornet Burnley
79' Wissel Southampton Wissel C. Adams voor A. Broja Southampton
81' Gele kaart Southampton Gele kaart voor M. Elyounoussi Southampton
89' Wissel Southampton Wissel A. Armstrong voor N. Redmond Southampton
91' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor C. Wood Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Burnley
Opstellingen Southampton - Burnley
De opstellingen van Southampton en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.