In de Premier League neemt Southampton het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Southampton Gelijk Winst Burnley
2.02x inzet 3.6x inzet 3.9x inzet
LIVE Southampton - Burnley 0-0

Vanaf zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Southampton - Burnley volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 uur, 5 minuten en 18 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Burnley
Opstellingen Southampton - Burnley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Southampton - Burnley

Southampton en Burnley treffen elkaar in de 9e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southampton en Burnley in de Premier League vond plaats op 4 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Southampton. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Burnley favoriet. 5 keer wist de ploeg van Southampton te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Southampton. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Southampton 4
Winst Burnley 5
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southampton op een 15e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Southampton - Burnley Opstelling Southampton Opstelling Burnley Live Southampton - Burnley Live Southampton - Burnley kijken Southampton - Burnley kijken Live Southampton - Burnley stream Southampton - Burnley Fox Sports Nabeschouwing Southampton - Burnley Uitslag Southampton - Burnley Statistieken Southampton - Burnley Premier League 2021/2022 Southampton - Burnley wedden Southampton - Burnley gokken Southampton - Burnley Unibet