Nabeschouwing Southampton - Norwich City (2-0) || Premier League 2021/2022

Vrijdag 25 februari 2022 - 21:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Southampton het vrijdag 25 februari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Norwich City (2-0)

Het Premier League duel tussen Southampton en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 2-0 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door C. Adams, waarmee Southampton met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Southampton opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het O. Romeu die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Southampton.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Southampton.

LIVE Southampton - Norwich City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Southampton Doelpunt C. Adams Southampton 1-0
39' Gele kaart Southampton Gele kaart voor M. Salisu Southampton
59' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Pukki Norwich City
72' Wissel Norwich City Wissel L. Rupp voor M. Normann Norwich City
72' Wissel Norwich City Wissel P. Lees Melou voor M. Rashica Norwich City
81' Wissel Southampton Wissel J. Stephens voor A. Broja Southampton
81' Wissel Norwich City Wissel K. Dowell voor B. Gilmour Norwich City
83' Wissel Southampton Wissel S. Long voor C. Adams Southampton
88' Doelpunt Southampton Doelpunt O. Romeu Southampton 2-0
90' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Williams Norwich City
92' Wissel Southampton Wissel M. Djenepo voor S. Armstrong Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Norwich City
Opstellingen Southampton - Norwich City
De opstellingen van Southampton en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Southampton - Norwich City

Southampton en Norwich City treffen elkaar in de 27e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southampton en Norwich City in de Premier League vond plaats op 20 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Norwich City. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Southampton favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Norwich City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Southampton 4
Winst Norwich City 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southampton op een 10e positie staat, terwijl we Norwich City terugvinden op de 20e plaats.