Nabeschouwing Spartak Moskva - CSKA Moskva (0-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Spartak Moskva het zaterdag 26 februari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - CSKA Moskva (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 0-2 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Y. Yazici, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Zaynutdinov op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva.

LIVE Spartak Moskva - CSKA Moskva 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Fernandes CSKA Moskva
30' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor J. Carrascal CSKA Moskva
40' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor N. Umyarov Spartak Moskva
49' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Y. Yazici CSKA Moskva 0-1
56' Wissel CSKA Moskva Wissel B. Zaynutdinov voor J. Medina CSKA Moskva
69' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Nicholson voor A. Sobolev Spartak Moskva
69' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Larsson voor R. Zobnin Spartak Moskva
75' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Nababkin voor Bruno Fuchs CSKA Moskva
75' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Ejuke voor Y. Yazici CSKA Moskva
79' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt B. Zaynutdinov met assist van I. Oblyakov CSKA Moskva 0-2
83' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor C. Ejuke CSKA Moskva
84' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Khlusevich voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
90' Wissel CSKA Moskva Wissel M. Mukhin voor J. Carrascal CSKA Moskva
90' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor J. Gbamin CSKA Moskva
95' Wissel Spartak Moskva Wissel I. Kutepov voor S. Gigot Spartak Moskva
96' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor V. Moses Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - CSKA Moskva
Opstellingen Spartak Moskva - CSKA Moskva
De opstellingen van Spartak Moskva en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Paolo Vanoli
Voorbeschouwing Spartak Moskva - CSKA Moskva

Spartak Moskva en CSKA Moskva treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 20 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 12 keer wist de ploeg van Spartak Moskva te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Spartak Moskva. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 8
Winst CSKA Moskva 12
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 9e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 4e plaats.