Nabeschouwing Spartak Moskva - Dinamo Moskva (2-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Spartak Moskva het zaterdag 16 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Dinamo Moskva (2-2)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Spartak Moskva en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door I. Ordets, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. Dinamo Moskva vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Tyukavin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Spartak Moskva de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Dzhikiya.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Spartak Moskva nadat S. Gigot in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Spartak Moskva - Dinamo Moskva 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor D. Fomin Dinamo Moskva
17' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt I. Ordets met assist van S. Szymanski Dinamo Moskva 0-1
22' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor C. NJie Dinamo Moskva
33' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Evgenyev Dinamo Moskva
42' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Zakharian Dinamo Moskva
42' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor V. Grulev Dinamo Moskva
42' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Gigot Spartak Moskva
42' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Tyukavin voor C. NJie Dinamo Moskva
47' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Szymanski Dinamo Moskva
60' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Tyukavin met assist van D. Fomin Dinamo Moskva 0-2
69' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Lomovitskiy voor Ayrton Spartak Moskva
70' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor R. Zobnin Spartak Moskva
82' Wissel Dinamo Moskva Wissel Sly voor S. Szymanski Dinamo Moskva
85' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Rasskazov voor J. Larsson Spartak Moskva
87' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt G. Dzhikiya met assist van A. Sobolev Spartak Moskva 1-2
90' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Gigot met assist van A. Lomovitskiy Spartak Moskva 2-2
93' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Parshivlyuk voor A. Zakharian Dinamo Moskva
93' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Sazonov voor V. Grulev Dinamo Moskva
93' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Vitoria Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Dinamo Moskva
Opstellingen Spartak Moskva - Dinamo Moskva
De opstellingen van Spartak Moskva en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Rui Carlos Pinho da Vitória
Coach Sandro Schwarz
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Dinamo Moskva

Spartak Moskva en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 12
Winst Dinamo Moskva 3
Gelijkspel 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 7e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 2e plaats.