Nabeschouwing Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Spartak Moskva het zondag 7 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Spartak Moskva en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door G. Kerk, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. In de 35e minuut kreeg R. Litvinov van Spartak Moskva voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Spartak Moskva de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte N. Umyarov namens Spartak Moskva in de 64e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Litvinov Spartak Moskva
23' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Kerk met assist van F. Kamano Lokomotiv Moskva 0-1
26' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
30' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Kulikov Lokomotiv Moskva
35' Tweede gele kaart Spartak Moskva Tweede gele kaart voor R. Litvinov Spartak Moskva
36' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
36' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Z. Bakaev Spartak Moskva
46' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Umyarov voor M. Ignatov Spartak Moskva
55' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
63' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Cerqueira voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
64' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt N. Umyarov Spartak Moskva 1-1
75' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Lisakovich voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
75' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Silyanov voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
78' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
80' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Larsson voor M. Caufriez Spartak Moskva
80' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Lomovitskiy voor Ayrton Spartak Moskva
86' Wissel Spartak Moskva Wissel Z. Bakaev voor Q. Promes Spartak Moskva
86' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor D. Kulikov Lokomotiv Moskva
90' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
95' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Spartak Moskva en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.