Nabeschouwing Spartak Moskva - Ufa (2-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Spartak Moskva het zaterdag 25 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Ufa (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Spartak Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van E. Ponce. Spartak Moskva vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Q. Promes op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Spartak Moskva - Ufa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt E. Ponce met assist van Z. Bakaev Spartak Moskva 1-0
18' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Krotov Ufa
19' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Kamilov Ufa
29' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes Spartak Moskva 2-0
46' Wissel Ufa Wissel O. Ivanov voor Cacintura Ufa
54' Gele kaart Ufa Gele kaart voor F. Mrzljak Ufa
64' Wissel Ufa Wissel R. Fishchenko voor V. Kamilov Ufa
64' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor F. Mrzljak Ufa
68' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Golubev Ufa
71' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Sobolev voor E. Ponce Spartak Moskva
71' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Rasskazov voor Z. Bakaev Spartak Moskva
71' Wissel Ufa Wissel A. Sukhov voor M. Bauer Ufa
80' Wissel Ufa Wissel N. Miletic voor A. Aliev Ufa
85' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor V. Moses Spartak Moskva
90' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Lomovitskiy voor Q. Promes Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Ufa
Opstellingen Spartak Moskva - Ufa
De opstellingen van Spartak Moskva en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ufa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Rui Carlos Pinho da Vitória
Coach Aleksey Stukalov
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Ufa

Spartak Moskva en Ufa treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Lyubimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ufa. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Ufa favoriet. 6 keer wist de ploeg van Spartak Moskva te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Spartak Moskva. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 4
Winst Ufa 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 9e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 12e plaats.