Nabeschouwing Ufa - Lokomotiv Moskou (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Vrijdag 6 augustus 2021 - 16:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Ufa het vrijdag 6 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Lokomotiv Moskou (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Ufa en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Barinov van Lokomotiv Moskva. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 51e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 53e minuut voor dat Ufa via O. Ivanov op 1-0 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte V. Lisakovich namens Lokomotiv Moskva in de 73e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ufa - Lokomotiv Moskou 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Kamilov Ufa
22' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
48' Gele kaart Ufa Gele kaart voor Cacintura Ufa
51' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva Tweede gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
53' Penalty Ufa Penalty O. Ivanov Ufa 1-0
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel T. Jedvaj voor A. Silyanov Lokomotiv Moskva
58' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Pablo Lokomotiv Moskva
64' Gele kaart Ufa Gele kaart voor H. Agalarov Ufa
66' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor S. Magkeev Lokomotiv Moskva
66' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Lisakovich voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
67' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Zhivoglyadov voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
70' Wissel Ufa Wissel A. Saplinov voor V. Krotov Ufa
70' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor V. Kamilov Ufa
73' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt V. Lisakovich met assist van D. Kulikov Lokomotiv Moskva 1-1
74' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Ze Luis voor D. Rybchinskiy Lokomotiv Moskva
74' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Miranchuk voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
80' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor Cacintura Ufa
88' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Ze Luis Lokomotiv Moskva
91' Wissel Ufa Wissel A. Nikitin voor H. Agalarov Ufa
92' Wissel Ufa Wissel P. Bizoza voor F. Mrzljak Ufa
94' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Golubev Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Ufa - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Ufa en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Marko Nikolić
Voorbeschouwing Ufa - Lokomotiv Moskou

Ufa en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Sidenkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 18 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 6 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Ufa. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ufa 3
Winst Lokomotiv Moskou 6
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 13e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 4e plaats.