Nabeschouwing Watford - Arsenal (2-3) || Premier League 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 15:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Watford het zondag 6 maart 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Arsenal (2-3)

Het Premier League duel tussen Watford en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 2-3 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Arsenal kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Odegaard. Watford kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Cucho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette B. Saka zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Arsenal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Arsenal vergroot nadat G. Martinelli de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Watford dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Sissoko de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Pawson bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Arsenal.

LIVE Watford - Arsenal 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Arsenal Doelpunt M. Odegaard met assist van B. Saka Arsenal 0-1
11' Doelpunt Watford Doelpunt Cucho met assist van Kiko Watford 1-1
30' Doelpunt Arsenal Doelpunt B. Saka met assist van A. Lacazette Arsenal 1-2
52' Doelpunt Arsenal Doelpunt G. Martinelli met assist van A. Lacazette Arsenal 1-3
58' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor C. Soares Arsenal
64' Wissel Watford Wissel E. Kayembe voor I. Louza Watford
73' Wissel Arsenal Wissel N. Pepe voor G. Martinelli Arsenal
80' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor A. Lacazette Arsenal
87' Doelpunt Watford Doelpunt M. Sissoko met assist van Cucho Watford 2-3
89' Wissel Watford Wissel S. Kalu voor T. Cleverley Watford
90' Wissel Arsenal Wissel R. Holding voor M. Odegaard Arsenal
93' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor E. Nketiah Arsenal
96' Gele kaart Watford Gele kaart voor Cucho Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Arsenal
Opstellingen Watford - Arsenal
De opstellingen van Watford en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Watford - Arsenal

Watford en Arsenal treffen elkaar in de 28e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Arsenal in de Premier League vond plaats op 7 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 10 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Watford. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Watford 2
Winst Arsenal 10
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 19e positie staat, terwijl we Arsenal terugvinden op de 6e plaats.