In de Premier League neemt Watford het woensdag 1 december 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Watford Gelijk Winst Chelsea
8.2x inzet 5x inzet 1.37x inzet
LIVE Watford - Chelsea 0-0

Vanaf woensdag 1 december 2021 om 20:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Watford - Chelsea volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 19 uur, 12 minuten en 11 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Chelsea
Opstellingen Watford - Chelsea

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Watford - Chelsea

Watford en Chelsea treffen elkaar in de 14e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Chelsea in de Premier League vond plaats op 4 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 9 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Watford. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 1
Winst Chelsea 9
Gelijkspel 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 16e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Watford - Chelsea Opstelling Watford Opstelling Chelsea Live Watford - Chelsea Live Watford - Chelsea kijken Watford - Chelsea kijken Live Watford - Chelsea stream Watford - Chelsea Fox Sports Nabeschouwing Watford - Chelsea Uitslag Watford - Chelsea Statistieken Watford - Chelsea Premier League 2021/2022 Watford - Chelsea wedden Watford - Chelsea gokken Watford - Chelsea Unibet