Nabeschouwing Watford - Norwich City (0-3) || Premier League 2021/2022

Vrijdag 21 januari 2022 - 21:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Watford het vrijdag 21 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Norwich City (0-3)

Het Premier League duel tussen Watford en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 0-3 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door J. Sargent, waarmee Norwich City met 0-1 de leiding nam. Norwich City vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Sargent op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut kreeg E. Dennis van Watford voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Watford de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Na 92 minuten was het J. Kucka die de bal in eigen doel werkte, waardoor Norwich City op 0-3 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mike Dean, waardoor Norwich City dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Watford - Norwich City 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Norwich City Wissel K. McLean voor J. Sorensen Norwich City
36' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Dennis Watford
38' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor K. McLean Norwich City
51' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Sargent met assist van T. Pukki Norwich City 0-1
59' Wissel Watford Wissel Cucho voor T. Cleverley Watford
74' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Sargent met assist van M. Rashica Norwich City 0-2
78' Tweede gele kaart Watford Tweede gele kaart voor E. Dennis Watford
84' Wissel Watford Wissel K. Sema voor H. Kamara Watford
87' Wissel Norwich City Wissel S. Byram voor T. Pukki Norwich City
89' Wissel Watford Wissel J. Kucka voor Kiko Watford
92' Eigen doelpunt Norwich City Eigen doelpunt J. Kucka Norwich City 0-3
96' Wissel Norwich City Wissel P. Placheta voor M. Rashica Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Norwich City
Opstellingen Watford - Norwich City
De opstellingen van Watford en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.