Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Leeds United (2-3) || Premier League 2021/2022

Vrijdag 18 maart 2022 - 21:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Wolverhampton Wanderers het vrijdag 18 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Leeds United (2-3)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 2-3 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Jonny, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Trincao op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut kreeg R. Jimenez van Wolverhampton Wanderers voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Wolverhampton Wanderers de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 63e minuut was het Leeds United dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Harrison. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat Rodrigo van Leeds United de 2-2 maakte in de 66e minuut. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Leeds United dat via L. Ayling nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 91e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Friend bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Leeds United.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Leeds United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor W. Boly Wolverhampton Wanderers
23' Wissel Leeds United Wissel S. Greenwood voor P. Bamford Leeds United
25' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Trincao voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
26' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Jonny met assist van Trincao Wolverhampton Wanderers 1-0
40' Wissel Leeds United Wissel R. Koch voor D. Llorente Leeds United
43' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
54' Wissel Leeds United Wissel C. Cresswell voor M. Klich Leeds United
55' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor P. Struijk Leeds United
56' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Trincao met assist van D. Podence Wolverhampton Wanderers 2-0
53' Tweede gele kaart Wolverhampton Wanderers Tweede gele kaart voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
55' Wissel Leeds United Wissel K. Klaesson voor I. Meslier Leeds United
63' Doelpunt Leeds United Doelpunt J. Harrison Leeds United 2-1
66' Doelpunt Leeds United Doelpunt Rodrigo met assist van S. Greenwood Leeds United 2-2
68' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Rodrigo Leeds United
74' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor C. Cresswell Leeds United
78' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hwang Hee-Chan voor D. Podence Wolverhampton Wanderers
91' Doelpunt Leeds United Doelpunt L. Ayling Leeds United 2-3
93' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor N. Kenneh Leeds United
93' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Chiquinho voor L. Dendoncker Wolverhampton Wanderers
93' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel F. Silva voor Jonny Wolverhampton Wanderers
94' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor A. Forshaw Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Leeds United
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Leeds United
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.