Nabeschouwing AFC Bournemouth - Aston Villa (2-0) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Aston Villa (2-0)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 2-0 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AFC Bournemouth kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Lerma. AFC Bournemouth vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Moore op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth.

LIVE AFC Bournemouth - Aston Villa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Lerma AFC Bournemouth 1-0
23' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor D. Ings Aston Villa
39' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Smith AFC Bournemouth
47' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor B. Pearson AFC Bournemouth
48' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. Ramsey Aston Villa
46' Wissel Aston Villa Wissel E. Buendia voor J. Ramsey Aston Villa
66' Wissel Aston Villa Wissel O. Watkins voor D. Ings Aston Villa
72' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor B. Pearson AFC Bournemouth
73' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor P. Billing AFC Bournemouth
80' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt K. Moore met assist van L. Kelly AFC Bournemouth 2-0
82' Wissel Aston Villa Wissel C. Archer voor Coutinho Aston Villa
82' Wissel Aston Villa Wissel Douglas Luiz voor B. Kamara Aston Villa
86' Wissel AFC Bournemouth Wissel R. Christie voor M. Tavernier AFC Bournemouth
93' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Douglas Luiz Aston Villa
95' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor D. Solanke AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Aston Villa
Opstellingen AFC Bournemouth - Aston Villa
De opstellingen van AFC Bournemouth en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.