Nabeschouwing Arsenal - Brighton & Hove Albion (0-3) || Premier League 2022/2023

Zondag 14 mei 2023 - 17:30 uur



In de Premier League 2022/2023 neemt Arsenal het zondag 14 mei 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Brighton & Hove Albion (0-3)

Het Premier League duel tussen Arsenal en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 0-3 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Arsenal - Brighton & Hove Albion
LIVE Arsenal - Brighton & Hove Albion 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Arsenal - Brighton & Hove Albion

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Arsenal - Brighton & Hove Albion

Arsenal en Brighton & Hove Albion treffen elkaar in de 36e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Brighton & Hove Albion in de Premier League vond plaats op 31 december 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Arsenal als Brighton & Hove Albion wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal 4
Winst Brighton & Hove Albion 4
Gelijkspel 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal op een 2e positie staat, terwijl we Brighton & Hove Albion terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Arsenal - Brighton & Hove Albion Opstelling Arsenal Opstelling Brighton & Hove Albion Live Arsenal - Brighton & Hove Albion Live Arsenal - Brighton & Hove Albion kijken Arsenal - Brighton & Hove Albion kijken Live Arsenal - Brighton & Hove Albion stream Arsenal - Brighton & Hove Albion Fox Sports Nabeschouwing Arsenal - Brighton & Hove Albion Uitslag Arsenal - Brighton & Hove Albion Statistieken Arsenal - Brighton & Hove Albion Premier League 2022/2023 Arsenal - Brighton & Hove Albion wedden Arsenal - Brighton & Hove Albion gokken Arsenal - Brighton & Hove Albion Unibet