Nabeschouwing Aston Villa - Brentford (4-0) || Premier League 2022/2023

Zondag 23 oktober 2022 - 15:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Aston Villa het zondag 23 oktober 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Brentford (4-0)

Het Premier League duel tussen Aston Villa en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 4-0 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Aston Villa kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. Bailey. Aston Villa vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Ings op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Aston Villa vervolgens op 3-0. Het was D. Ings die vanaf 11 meter wist te scoren in de 14e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Aston Villa in de 59e minuut, nadat O. Watkins de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Aston Villa.

LIVE Aston Villa - Brentford 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Aston Villa Doelpunt L. Bailey met assist van Douglas Luiz Aston Villa 1-0
7' Doelpunt Aston Villa Doelpunt D. Ings met assist van L. Bailey Aston Villa 2-0
14' Penalty Aston Villa Penalty D. Ings Aston Villa 3-0
35' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor D. Ings Aston Villa
46' Wissel Brentford Wissel S. Canos voor M. Roerslev Rasmussen Brentford
46' Wissel Brentford Wissel J. Dasilva voor F. Onyeka Brentford
59' Doelpunt Aston Villa Doelpunt O. Watkins Aston Villa 4-0
61' Wissel Brentford Wissel M. Damsgaard voor Zanka Brentford
61' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor B. Mbeumo Brentford
63' Wissel Aston Villa Wissel J. McGinn voor L. Dendoncker Aston Villa
71' Wissel Aston Villa Wissel J. Ramsey voor L. Bailey Aston Villa
71' Wissel Aston Villa Wissel Coutinho voor E. Buendia Aston Villa
78' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor M. Jensen Brentford
81' Wissel Aston Villa Wissel C. Chambers voor M. Cash Aston Villa
81' Wissel Aston Villa Wissel C. Archer voor O. Watkins Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Brentford
Opstellingen Aston Villa - Brentford
De opstellingen van Aston Villa en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.