Nabeschouwing Brentford - Chelsea (0-0) || Premier League 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:30 uur



In de Premier League 2022/2023 neemt Brentford het woensdag 19 oktober 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Chelsea (0-0)

De Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Brentford en Chelsea geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Chelsea, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jarred Gillett niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Brentford - Chelsea
Balbezit
34%
66%
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
88
130
Gevaarlijke aanvallen
53
81
Passes
315
660
Overtredingen
7
7
Buitenspel
2
0
Corners
6
2
Wissels
4
5
LIVE Brentford - Chelsea 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Wissel Chelsea Wissel M. Kovacic voor C. Gallagher Chelsea
60' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor F. Onyeka Brentford
61' Wissel Chelsea Wissel C. Pulisic voor M. Cucurella Chelsea
62' Wissel Chelsea Wissel C. Chukwuemeka voor M. Mount Chelsea
62' Wissel Chelsea Wissel R. Sterling voor A. Broja Chelsea
72' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor B. Mbeumo Brentford
73' Wissel Brentford Wissel J. Dasilva voor M. Jensen Brentford
81' Wissel Chelsea Wissel P. Aubameyang voor K. Havertz Chelsea
92' Wissel Brentford Wissel S. Ghoddos voor V. Janelt Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Chelsea
Opstellingen Brentford - Chelsea
De opstellingen van Brentford en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Chelsea zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Thomas Frank
Voorbeschouwing Brentford - Chelsea

Brentford en Chelsea treffen elkaar in de 12e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jarred Gillett en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Chelsea in de Premier League vond plaats op 2 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brentford. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Brentford als Chelsea wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 1
Winst Chelsea 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 9e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brentford - Chelsea Opstelling Brentford Opstelling Chelsea Live Brentford - Chelsea Live Brentford - Chelsea kijken Brentford - Chelsea kijken Live Brentford - Chelsea stream Brentford - Chelsea Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Chelsea Uitslag Brentford - Chelsea Statistieken Brentford - Chelsea Premier League 2022/2023 Brentford - Chelsea wedden Brentford - Chelsea gokken Brentford - Chelsea Unibet