Nabeschouwing Brentford - Manchester United (4-0) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Brentford het zaterdag 13 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Manchester United (4-0)

Het Premier League duel tussen Brentford en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 4-0 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Dasilva, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Brentford vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Jensen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Brentford, waarmee B. Mee zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Brentford in de 35e minuut, nadat B. Mbeumo de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Brentford.

LIVE Brentford - Manchester United 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Brentford Doelpunt J. Dasilva met assist van M. Jensen Brentford 1-0
16' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor H. Maguire Manchester United
18' Doelpunt Brentford Doelpunt M. Jensen Brentford 2-0
30' Doelpunt Brentford Doelpunt B. Mee met assist van I. Toney Brentford 3-0
35' Doelpunt Brentford Doelpunt B. Mbeumo met assist van I. Toney Brentford 4-0
46' Wissel Manchester United Wissel S. McTominay voor Fred Manchester United
46' Wissel Manchester United Wissel T. Malacia voor L. Shaw Manchester United
46' Wissel Manchester United Wissel R. Varane voor L. Martinez Manchester United
60' Wissel Manchester United Wissel A. Elanga voor J. Sancho Manchester United
62' Wissel Brentford Wissel V. Janelt voor J. Dasilva Brentford
73' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor B. Mbeumo Brentford
74' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor M. Jensen Brentford
80' Wissel Brentford Wissel F. Onyeka voor C. Norgaard Brentford
80' Wissel Brentford Wissel M. Bech Sorensen voor A. Hickey Brentford
82' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor S. McTominay Manchester United
87' Wissel Manchester United Wissel D. van de Beek voor C. Eriksen Manchester United
89' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor M. Rashford Manchester United
94' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor B. Fernandes Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Manchester United
Opstellingen Brentford - Manchester United
De opstellingen van Brentford en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Thomas Frank
Voorbeschouwing Brentford - Manchester United

Brentford en Manchester United treffen elkaar in de 2e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Manchester United in de Premier League vond plaats op 2 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Manchester United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Brentford te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brentford. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brentford 0
Winst Manchester United 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 11e positie staat, terwijl we Manchester United terugvinden op de 16e plaats.