Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ural (2-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 19:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Dinamo Moskva het zaterdag 3 september 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ural (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Ural is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door K. Tyukavin, waarmee Dinamo Moskva met 1-0 de leiding nam. Ural kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Bicfalvi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette D. Makarov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dinamo Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitali Meshkov, waardoor Dinamo Moskva dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dinamo Moskva - Ural 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Tyukavin met assist van S. Parshivlyuk Dinamo Moskva 1-0
42' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Mamin Ural
44' Doelpunt Ural Doelpunt E. Bicfalvi met assist van V. Podberezkin Ural 1-1
52' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Sazonov Dinamo Moskva
59' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt D. Makarov met assist van D. Fomin Dinamo Moskva 2-1
62' Wissel Dinamo Moskva Wissel Y. Gladyshev voor V. Grulev Dinamo Moskva
62' Wissel Ural Wissel A. Kashtanov voor Y. Gazinskiy Ural
62' Wissel Ural Wissel A. Yushin voor R. Gadzhimuradov Ural
70' Wissel Ural Wissel F. Sungatulin voor V. Podberezkin Ural
78' Wissel Dinamo Moskva Wissel F. Smolov voor K. Tyukavin Dinamo Moskva
79' Gele kaart Ural Gele kaart voor M. Beveev Ural
79' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Goncharenko Ural
87' Wissel Ural Wissel Y. Zheleznov voor A. Egorychev Ural
89' Gele kaart Ural Gele kaart voor L. Goglichidze Ural
89' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Kutitsky voor L. Gagnidze Dinamo Moskva
89' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Lesovoy voor D. Makarov Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Ural
Opstellingen Dinamo Moskva - Ural
De opstellingen van Dinamo Moskva en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.