Nabeschouwing Everton - Nottingham Forest (1-1) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Everton het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Nottingham Forest (1-1)

De Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Everton en Nottingham Forest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door B. Johnson, waarmee Nottingham Forest met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Everton het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk D. Gray die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Everton - Nottingham Forest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Worrall Nottingham Forest
21' Gele kaart Everton Gele kaart voor A. Gordon Everton
29' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor N. Williams Nottingham Forest
35' Gele kaart Everton Gele kaart voor A. Iwobi Everton
55' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Yates voor O. Mangala Nottingham Forest
57' Wissel Everton Wissel A. Onana voor T. Davies Everton
57' Wissel Everton Wissel D. McNeil voor S. Rondon Everton
60' Gele kaart Everton Gele kaart voor A. Onana Everton
61' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Gibbs-White voor T. Awoniyi Nottingham Forest
81' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt B. Johnson Nottingham Forest 0-1
84' Wissel Nottingham Forest Wissel C. Kouyate voor J. Lingard Nottingham Forest
88' Doelpunt Everton Doelpunt D. Gray met assist van J. Pickford Everton 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Nottingham Forest
Opstellingen Everton - Nottingham Forest
De opstellingen van Everton en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.