Nabeschouwing Fakel - Krasnodar (3-3) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Fakel het zaterdag 5 november 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyi Stadion Profsoyuzov in Voronezh.

Via de Fakel - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fakel - Krasnodar (3-3)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Fakel en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door R. Akbashev, waarmee Fakel met 1-0 de leiding nam. Krasnodar kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Cordoba, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Krasnodar vervolgens op 1-2. Het was M. Banjac die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Krasnodar vergroot nadat A. Ionov de 1-3 wist te scoren. In de 72e minuut kwam Fakel weer dichterbij, nadat I. Kvekveskiri de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Fakel. In de 84e minuut was het I. Kvekveskiri die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Fakel - Krasnodar 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fakel - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Fakel Doelpunt R. Akbashev met assist van K. Appaev Fakel 1-0
29' Doelpunt Krasnodar Doelpunt J. Cordoba met assist van E. Sorokin Krasnodar 1-1
33' Gele kaart Fakel Gele kaart voor O. Dmitriev Fakel
39' Gele kaart Fakel Gele kaart voor I. Kvekveskiri Fakel
43' Penalty Krasnodar Penalty M. Banjac Krasnodar 1-2
46' Wissel Fakel Wissel V. Cherov voor I. Alshin Fakel
47' Wissel Fakel Wissel G. Gongadze voor M. Maksimov Fakel
47' Wissel Fakel Wissel D. Chernyakov voor O. Dmitriev Fakel
48' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Banjac Krasnodar
48' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor J. Cordoba Krasnodar
62' Doelpunt Krasnodar Doelpunt A. Ionov met assist van N. Krivtsov Krasnodar 1-3
72' Doelpunt Fakel Doelpunt I. Kvekveskiri Fakel 2-3
83' Wissel Krasnodar Wissel S. Petrov voor I. Akhmetov Krasnodar
84' Doelpunt Fakel Doelpunt I. Kvekveskiri met assist van D. Chernyakov Fakel 3-3
90' Wissel Fakel Wissel A. Mendel voor I. Kvekveskiri Fakel
Video hoogtepunten en samenvatting Fakel - Krasnodar
Opstellingen Fakel - Krasnodar
De opstellingen van Fakel en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fakel gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Oleg Vasilenko
Voorbeschouwing Fakel - Krasnodar

Fakel en Krasnodar treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fakel en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 17 juli 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Fakel 0
Winst Krasnodar 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fakel op een 13e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 6e plaats.