Nabeschouwing Krasnodar - Akhmat Grozny (2-3) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Krasnodar het zaterdag 15 oktober 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Akhmat Grozny (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Yan Bobrovskiy geëindigd in een 2-3 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 18 minuten. B. Berisha maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Akhmat Grozny vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Krasnodar kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Spertsyan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette A. Timofeev zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Akhmat Grozny de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Banjac de 2-2 maakte voor Krasnodar. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Akhmat Grozny dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat I. Oleynikov de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yan Bobrovskiy bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Akhmat Grozny.

LIVE Krasnodar - Akhmat Grozny 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Penalty Akhmat Grozny Penalty B. Berisha Akhmat Grozny 0-1
30' Doelpunt Krasnodar Doelpunt E. Spertsyan met assist van I. Akhmetov Krasnodar 1-1
35' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Timofeev met assist van I. Oleynikov Akhmat Grozny 1-2
38' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Banjac Krasnodar
46' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor V. Karapuzov Akhmat Grozny
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Konate voor V. Iljin Akhmat Grozny
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel E. Kharin voor V. Karapuzov Akhmat Grozny
54' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Timofeev Akhmat Grozny
55' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Banjac met assist van I. Akhmetov Krasnodar 2-2
65' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
75' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor V. Kamilov Akhmat Grozny
83' Wissel Krasnodar Wissel S. Petrov voor M. Banjac Krasnodar
91' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor N. Krivtsov Krasnodar
94' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor I. Oleynikov Akhmat Grozny
95' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt I. Oleynikov Akhmat Grozny 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Akhmat Grozny
Opstellingen Krasnodar - Akhmat Grozny
De opstellingen van Krasnodar en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.