Nabeschouwing Krasnodar - Khimki (3-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Krasnodar het zondag 18 september 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Khimki (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 3-1 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door E. Spertsyan, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Krivtsov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Khimki de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via I. Kukharchuk.

Na 96 minuten werd de voorsprong voor Krasnodar vergroot nadat M. Kutovoy de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Krasnodar.

LIVE Krasnodar - Khimki 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor O. Olusegun Krasnodar
7' Doelpunt Krasnodar Doelpunt E. Spertsyan met assist van J. Bachiessa Krasnodar 1-0
25' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Lomovitskiy Khimki
33' Doelpunt Krasnodar Doelpunt N. Krivtsov met assist van E. Spertsyan Krasnodar 2-0
46' Wissel Krasnodar Wissel I. Manelov voor O. Olusegun Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel V. Litvinov voor K. Pantaleao Krasnodar
51' Gele kaart Khimki Gele kaart voor D. Tikhiy Khimki
57' Doelpunt Khimki Doelpunt I. Kukharchuk met assist van D. Glushakov Khimki 2-1
62' Wissel Khimki Wissel R. Mirzov voor M. Gbane Khimki
62' Wissel Khimki Wissel E. Danilkin voor D. Tikhiy Khimki
68' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor I. Manelov Krasnodar
68' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor A. Lomovitskiy Khimki
68' Wissel Khimki Wissel D. Kamlashev voor Z. Volkov Khimki
76' Wissel Khimki Wissel I. Sadygov voor I. Kukharchuk Khimki
80' Wissel Krasnodar Wissel M. Banjac voor A. Ionov Krasnodar
86' Wissel Krasnodar Wissel I. Akhmetov voor E. Spertsyan Krasnodar
91' Wissel Krasnodar Wissel M. Kutovoy voor I. Manelov Krasnodar
95' Gele kaart Khimki Gele kaart voor I. Sadygov Khimki
96' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Kutovoy Krasnodar 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Khimki
Opstellingen Krasnodar - Khimki
De opstellingen van Krasnodar en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Khimki zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Khimki

Krasnodar en Khimki treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Khimki in de Russische Premier League vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Khimki favoriet. 2 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Krasnodar. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 1
Winst Khimki 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 4e positie staat, terwijl we Khimki terugvinden op de 13e plaats.