Nabeschouwing Krylya Sovetov - Krasnodar (0-0) || Russische Premier League 2022/2023

Maandag 3 oktober 2022 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Krylya Sovetov het maandag 3 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Krasnodar (0-0)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Krylya Sovetov en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Krylya Sovetov en Krasnodar gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Aleksey Sukhoy niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Krylya Sovetov - Krasnodar
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
21
7
Schoten op doel
4
4
Passes
334
492
Overtredingen
7
12
Buitenspel
1
0
Corners
9
3
LIVE Krylya Sovetov - Krasnodar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Wissel Krylya Sovetov Wissel G. Zotov voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
38' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor K. Pantaleao Krasnodar
38' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor G. Bijl Krylya Sovetov
72' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
73' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Vityugov voor S. Pinyaev Krylya Sovetov
73' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Cirkovic voor D. Yakuba Krylya Sovetov
74' Wissel Krasnodar Wissel I. Akhmetov voor A. Ionov Krasnodar
78' Wissel Krasnodar Wissel J. Okoronquo voor Kevin Krasnodar
81' VAR: Afgekeurd doelpunt Afgekeurd doelpunt Krylya Sovetov
88' Wissel Krasnodar Wissel A. Koksharov voor O. Olusegun Krasnodar
88' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Babkin voor A. Kovalenko Krylya Sovetov
89' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Khubulov voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Krasnodar
Opstellingen Krylya Sovetov - Krasnodar
De opstellingen van Krylya Sovetov en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Igor Osinkin
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Krasnodar

Krylya Sovetov en Krasnodar treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 17 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Krylya Sovetov favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Krylya Sovetov 6
Winst Krasnodar 5
Gelijkspel 7
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 11e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Krylya Sovetov - Krasnodar Opstelling Krylya Sovetov Opstelling Krasnodar Live Krylya Sovetov - Krasnodar Live Krylya Sovetov - Krasnodar kijken Krylya Sovetov - Krasnodar kijken Live Krylya Sovetov - Krasnodar stream Krylya Sovetov - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Krylya Sovetov - Krasnodar Uitslag Krylya Sovetov - Krasnodar Statistieken Krylya Sovetov - Krasnodar Russische Premier League 2022/2023 Krylya Sovetov - Krasnodar wedden Krylya Sovetov - Krasnodar gokken Krylya Sovetov - Krasnodar Unibet