Nabeschouwing Newcastle United - Manchester United (2-0) || Premier League 2022/2023

Zondag 2 april 2023 - 17:30 uur



In de Premier League 2022/2023 neemt Newcastle United het zondag 2 april 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Manchester United (2-0)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 2-0 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Newcastle United - Manchester United
Goals
2
0
LIVE Newcastle United - Manchester United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Manchester United
Opstellingen Newcastle United - Manchester United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Newcastle United - Manchester United

Newcastle United en Manchester United treffen elkaar in de 29e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Newcastle United en Manchester United in de Premier League vond plaats op 16 oktober 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is Manchester United favoriet. 19 keer wist de ploeg van Newcastle United te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Newcastle United. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Newcastle United 4
Winst Manchester United 19
Gelijkspel 8
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 5e positie staat, terwijl we Manchester United terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Newcastle United - Manchester United Opstelling Newcastle United Opstelling Manchester United Live Newcastle United - Manchester United Live Newcastle United - Manchester United kijken Newcastle United - Manchester United kijken Live Newcastle United - Manchester United stream Newcastle United - Manchester United Fox Sports Nabeschouwing Newcastle United - Manchester United Uitslag Newcastle United - Manchester United Statistieken Newcastle United - Manchester United Premier League 2022/2023 Newcastle United - Manchester United wedden Newcastle United - Manchester United gokken Newcastle United - Manchester United Unibet