Nabeschouwing Nottingham Forest - Manchester United (0-2) || Premier League 2022/2023

Zondag 16 april 2023 - 17:30 uur



In de Premier League 2022/2023 neemt Nottingham Forest het zondag 16 april 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Manchester United (0-2)

Het Premier League duel tussen Nottingham Forest en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 0-2 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Nottingham Forest - Manchester United
LIVE Nottingham Forest - Manchester United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Manchester United
Opstellingen Nottingham Forest - Manchester United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nottingham Forest - Manchester United

Nottingham Forest en Manchester United treffen elkaar in de 31e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Manchester United in de Premier League vond plaats op 27 december 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Manchester United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Nottingham Forest te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nottingham Forest. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nottingham Forest 0
Winst Manchester United 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 18e positie staat, terwijl we Manchester United terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nottingham Forest - Manchester United Opstelling Nottingham Forest Opstelling Manchester United Live Nottingham Forest - Manchester United Live Nottingham Forest - Manchester United kijken Nottingham Forest - Manchester United kijken Live Nottingham Forest - Manchester United stream Nottingham Forest - Manchester United Fox Sports Nabeschouwing Nottingham Forest - Manchester United Uitslag Nottingham Forest - Manchester United Statistieken Nottingham Forest - Manchester United Premier League 2022/2023 Nottingham Forest - Manchester United wedden Nottingham Forest - Manchester United gokken Nottingham Forest - Manchester United Unibet