Nabeschouwing Olimpiyets - Krasnodar (0-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Olimpiyets het zaterdag 22 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Krasnodar (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 0-2 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door I. Akhmetov, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. In de 48e minuut kreeg M. Maiga van FK Nizjni Novgorod voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FK Nizjni Novgorod de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 92e minuut moest FK Nizjni Novgorod verder met een man minder nadat N. Kakkoev een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte J. Cordoba de voorsprong door in de 97e minuut de 0-2 te scoren voor Krasnodar.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Krasnodar.

LIVE Olimpiyets - Krasnodar 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
17' Doelpunt Krasnodar Doelpunt I. Akhmetov met assist van J. Cordoba Krasnodar 0-1
43' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor M. Maiga FK Nizjni Novgorod
46' Wissel Krasnodar Wissel A. Ionov voor O. Olusegun Krasnodar
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Milson voor D. Rybchinskiy FK Nizjni Novgorod
47' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Volkov Krasnodar
48' Tweede gele kaart FK Nizjni Novgorod Tweede gele kaart voor M. Maiga FK Nizjni Novgorod
56' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Zhigulev voor K. Shiltsov FK Nizjni Novgorod
56' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel T. Suleymanov voor M. Yansane FK Nizjni Novgorod
63' Wissel Krasnodar Wissel S. Petrov voor S. Volkov Krasnodar
67' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel E. Nabiullin voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
72' Wissel Krasnodar Wissel A. Matsukatov voor Kevin Krasnodar
78' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Kornyushin voor D. Penchikov FK Nizjni Novgorod
79' Wissel Krasnodar Wissel R. Apekov voor I. Akhmetov Krasnodar
79' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
83' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor N. Kakkoev FK Nizjni Novgorod
88' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor J. Cordoba Krasnodar
92' Rode kaart FK Nizjni Novgorod Rode kaart voor N. Kakkoev FK Nizjni Novgorod
95' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor E. Spertsyan Krasnodar
97' Doelpunt Krasnodar Doelpunt J. Cordoba Krasnodar 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Krasnodar
Opstellingen Olimpiyets - Krasnodar
De opstellingen van Olimpiyets en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Olimpiyets - Krasnodar

Olimpiyets en Krasnodar treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 12 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olimpiyets te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olimpiyets. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Olimpiyets 0
Winst Krasnodar 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 11e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 5e plaats.