Nabeschouwing Rostov - Sochi (2-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Rostov het zaterdag 20 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Sochi (2-2)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Rostov en Sochi geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 28e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg N. Komlichenko van Rostov via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 44e minuut voor dat Sochi via C. Noboa op 0-1 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sochi via een goal van A. Yusupov in de 69e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 83e minuut was het Rostov dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van S. Melnikov. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat N. Komlichenko van Rostov de 2-2 maakte in de 92e minuut. Na 94 minuten kon V. Melekhin van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Rostov het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rostov - Sochi 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Yurganov Sochi
27' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Meshchaninov Sochi
28' Penalty gemist Rostov Penalty gemist N. Komlichenko Rostov
44' Penalty Sochi Penalty C. Noboa Sochi 0-1
58' Gele kaart Rostov Gele kaart voor M. Osipenko Rostov
62' Wissel Sochi Wissel T. Margasov voor V. Sarveli Sochi
62' Wissel Rostov Wissel D. Terentjev voor E. Chernov Rostov
62' Wissel Rostov Wissel K. Shchetinin voor A. Mironov Rostov
63' Wissel Rostov Wissel S. Melnikov voor K. Bayramyan Rostov
68' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Makarchuk Sochi
69' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Yusupov met assist van A. Makarchuk Sochi 0-2
73' Wissel Sochi Wissel K. Kravtsov voor V. Angban Sochi
80' Wissel Rostov Wissel A. Ntumba voor D. Poloz Rostov
83' Doelpunt Rostov Doelpunt S. Melnikov Rostov 1-2
84' Wissel Sochi Wissel K. Ushatov voor N. Burmistrov Sochi
85' Wissel Sochi Wissel A. Batyrev voor A. Yusupov Sochi
88' Wissel Rostov Wissel E. Golenkov voor M. Osipenko Rostov
88' Gele kaart Sochi Gele kaart voor G. Melkadze Sochi
90' Gele kaart Rostov Gele kaart voor V. Melekhin Rostov
92' Doelpunt Rostov Doelpunt N. Komlichenko met assist van D. Utkin Rostov 2-2
94' Tweede gele kaart Rostov Tweede gele kaart voor V. Melekhin Rostov
96' Gele kaart Sochi Gele kaart voor T. Margasov Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Sochi
Opstellingen Rostov - Sochi
De opstellingen van Rostov en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Rostov - Sochi

Rostov en Sochi treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 7 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Sochi favoriet. 4 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rostov. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rostov 1
Winst Sochi 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 4e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 6e plaats.