Nabeschouwing Spartak Moskva - Khimki (5-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 23 oktober 2022 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Spartak Moskva het zondag 23 oktober 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Khimki (5-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 5-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Spartak Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van M. Ignatov. Spartak Moskva vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Nicholson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Spartak Moskva, waarmee S. Nicholson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Spartak Moskva geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van P. A. Meleshin. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Spartak Moskva. Deze werd gescoord door P. Maslov in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Artem Lyubimov bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Spartak Moskva - Khimki 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt M. Ignatov Spartak Moskva 1-0
11' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Lomovitskiy Khimki
15' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
18' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Nicholson Spartak Moskva 2-0
30' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Rudenko Khimki
63' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Nicholson Spartak Moskva 3-0
65' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Zorin voor M. Ignatov Spartak Moskva
72' Wissel Khimki Wissel I. Sadygov voor R. Mirzov Khimki
72' Wissel Khimki Wissel K. Bozhenov voor N. Glavcic Khimki
72' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor A. Rudenko Khimki
72' Wissel Khimki Wissel D. Kazantsev voor B. Magomedov Khimki
76' Wissel Spartak Moskva Wissel P. A. Meleshin voor A. Zinkovskiy Spartak Moskva
76' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Chernov voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
78' Gele kaart Khimki Gele kaart voor D. Glushakov Khimki
83' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt P. A. Meleshin met assist van D. Zorin Spartak Moskva 4-0
85' Wissel Spartak Moskva Wissel V. Shitov voor S. Nicholson Spartak Moskva
85' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Rybus voor L. Klassen Spartak Moskva
85' Wissel Khimki Wissel I. Kukharchuk voor A. Zuev Khimki
89' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt P. Maslov Spartak Moskva 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Khimki
Opstellingen Spartak Moskva - Khimki
De opstellingen van Spartak Moskva en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Khimki zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.