Nabeschouwing Spartak Moskva - Torpedo Moskva (1-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 30 oktober 2022 - 14:30 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Spartak Moskva het zondag 30 oktober 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Torpedo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Torpedo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Torpedo Moskva (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Torpedo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Q. Promes, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Spartak Moskva dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Spartak Moskva uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Torpedo Moskva
Goals
1
0
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
8
1
Passes
517
276
Overtredingen
7
5
Buitenspel
5
3
Corners
5
4
LIVE Spartak Moskva - Torpedo Moskva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Torpedo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Wissel Torpedo Moskva Wissel K. Erkinov voor M. Caimacov Torpedo Moskva
36' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Q. Promes Spartak Moskva
50' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van A. Sobolev Spartak Moskva 1-0
60' Wissel Torpedo Moskva Wissel I. Lebedenko voor M. Turishchev Torpedo Moskva
60' Wissel Torpedo Moskva Wissel A. Samsonov voor I. Smolnikov Torpedo Moskva
60' Wissel Torpedo Moskva Wissel I. Enin voor I. Savic Torpedo Moskva
62' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor R. Netfullin Torpedo Moskva
70' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Zorin voor M. Ignatov Spartak Moskva
70' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Zinkovskiy voor S. Nicholson Spartak Moskva
72' Wissel Torpedo Moskva Wissel E. Proshkin voor B. Roganovic Torpedo Moskva
80' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Klassen voor D. Denisov Spartak Moskva
93' Wissel Spartak Moskva Wissel P. A. Meleshin voor A. Sobolev Spartak Moskva
94' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Chernov voor D. Prutsev Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Torpedo Moskva
Opstellingen Spartak Moskva - Torpedo Moskva
De opstellingen van Spartak Moskva en Torpedo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Torpedo Moskva zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Guillermo Abascal Perez
Wissels Spartak Moskva
# Speler Pos.
31 Anton Shitov K
98 Aleksandr Maximenko K
32 Miha Mevlja V
5 Leon Klassen V
13 Maciej Rybus V
92 Nikolay Rasskazov V
23 Nikita Chernov V
17 Anton Zinkovskiy M
87 Daniil Zorin M
76 Vitali Shitov M
70 Pavel Meleshin A
Formatie 3-4-2-1
Coach Andrey Talalaev
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Torpedo Moskva

Spartak Moskva en Torpedo Moskva treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Torpedo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 21 maart 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Torpedo Moskva slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 2
Winst Torpedo Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 2e positie staat, terwijl we Torpedo Moskva terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spartak Moskva - Torpedo Moskva Opstelling Spartak Moskva Opstelling Torpedo Moskva Live Spartak Moskva - Torpedo Moskva Live Spartak Moskva - Torpedo Moskva kijken Spartak Moskva - Torpedo Moskva kijken Live Spartak Moskva - Torpedo Moskva stream Spartak Moskva - Torpedo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Torpedo Moskva Uitslag Spartak Moskva - Torpedo Moskva Statistieken Spartak Moskva - Torpedo Moskva Russische Premier League 2022/2023 Spartak Moskva - Torpedo Moskva wedden Spartak Moskva - Torpedo Moskva gokken Spartak Moskva - Torpedo Moskva Unibet