Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Fulham (2-1) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 16:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Tottenham Hotspur het zaterdag 3 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Fulham (2-1)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door P. Hojbjerg, waarmee Tottenham Hotspur met 1-0 de leiding nam. Tottenham Hotspur vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Kane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist Fulham de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Mitrovic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Fulham kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stuart Attwell, waardoor Tottenham Hotspur dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Tottenham Hotspur - Fulham 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor C. Romero Tottenham Hotspur
29' Wissel Fulham Wissel K. Mbabu voor A. Robinson Fulham
36' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. Tete Fulham
40' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt P. Hojbjerg met assist van Richarlison Tottenham Hotspur 1-0
55' Gele kaart Fulham Gele kaart voor B. Reid Fulham
60' Wissel Fulham Wissel Willian voor N. Kebano Fulham
60' Wissel Fulham Wissel D. James voor B. Reid Fulham
61' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor A. Pereira Fulham
63' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Palhinha Fulham
69' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor R. Bentancur Tottenham Hotspur
75' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane Tottenham Hotspur 2-0
78' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Kulusevski voor H. Kane Tottenham Hotspur
83' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van K. Tete Fulham 2-1
84' Wissel Tottenham Hotspur Wissel I. Perisic voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
85' Wissel Fulham Wissel J. Vinicius voor J. Palhinha Fulham
86' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
90' VAR: Afgekeurd doelpunt R. de Andrade Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. de Andrade Tottenham Hotspur
91' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Richarlison Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Fulham
Opstellingen Tottenham Hotspur - Fulham
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.