Nabeschouwing West Ham United - AFC Bournemouth (2-0) || Premier League 2022/2023

Maandag 24 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt West Ham United het maandag 24 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - AFC Bournemouth (2-0)

Het Premier League duel tussen West Ham United en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 2-0 overwinning voor West Ham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door K. Zouma, waarmee West Ham United met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 92e minuut voor dat West Ham United via S. Benrahma op 2-0 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor West Ham United.

LIVE West Ham United - AFC Bournemouth 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Wissel AFC Bournemouth Wissel K. Moore voor D. Solanke AFC Bournemouth
45' Doelpunt West Ham United Doelpunt K. Zouma met assist van T. Soucek West Ham United 1-0
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel M. Travers voor Neto AFC Bournemouth
55' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
57' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Zemura voor R. Fredericks AFC Bournemouth
57' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Anthony voor R. Christie AFC Bournemouth
71' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Smith AFC Bournemouth
74' Wissel West Ham United Wissel M. Antonio voor G. Scamacca West Ham United
88' Wissel West Ham United Wissel P. Fornals voor F. Downes West Ham United
88' Wissel West Ham United Wissel V. Coufal voor J. Bowen West Ham United
92' Penalty West Ham United Penalty S. Benrahma West Ham United 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - AFC Bournemouth
Opstellingen West Ham United - AFC Bournemouth
De opstellingen van West Ham United en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing West Ham United - AFC Bournemouth

West Ham United en AFC Bournemouth treffen elkaar in de 13e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen West Ham United en AFC Bournemouth in de Premier League vond plaats op 1 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Ham United. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is AFC Bournemouth favoriet. 4 keer wist de ploeg van West Ham United te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor West Ham United. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst West Ham United 3
Winst AFC Bournemouth 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel West Ham United op een 17e positie staat, terwijl we AFC Bournemouth terugvinden op de 13e plaats.