Nabeschouwing West Ham United - Crystal Palace (1-2) || Premier League 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 15:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt West Ham United het zondag 6 november 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in London Stadium in London.

Via de West Ham United - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Ham United - Crystal Palace (1-2)

Het Premier League duel tussen West Ham United en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 1-2 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door S. Benrahma, waarmee West Ham United met 1-0 de leiding nam. Crystal Palace kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Zaha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette M. Olise zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Crystal Palace de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Tierney, waardoor Crystal Palace dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE West Ham United - Crystal Palace 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Ham United - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt West Ham United Doelpunt S. Benrahma met assist van L. Paqueta West Ham United 1-0
41' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt W. Zaha met assist van E. Eze Crystal Palace 1-1
46' Wissel West Ham United Wissel M. Antonio voor G. Scamacca West Ham United
58' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor C. Dawson West Ham United
64' Wissel West Ham United Wissel M. Lanzini voor S. Benrahma West Ham United
64' Wissel West Ham United Wissel F. Downes voor T. Soucek West Ham United
77' Wissel Crystal Palace Wissel L. Milivojevic voor C. Doucoure Crystal Palace
88' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Ayew Crystal Palace
93' Wissel West Ham United Wissel P. Fornals voor L. Paqueta West Ham United
94' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt M. Olise met assist van W. Zaha Crystal Palace 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting West Ham United - Crystal Palace
Opstellingen West Ham United - Crystal Palace
De opstellingen van West Ham United en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Ham United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.