Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester City (0-3) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 13:30 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 17 september 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Manchester City (0-3)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 0-3 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Manchester City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Grealish. Manchester City vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Haaland op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut moest Wolverhampton Wanderers verder met een man minder nadat N. Collins een rode kaart had gekregen.

In de 69e minuut volgde een derde treffer van Manchester City, waarmee P. Foden zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Manchester City dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Manchester City 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Manchester City Doelpunt J. Grealish met assist van K. De Bruyne Manchester City 0-1
13' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Rodri Manchester City
16' Doelpunt Manchester City Doelpunt E. Haaland met assist van B. Silva Manchester City 0-2
33' Rode kaart Wolverhampton Wanderers Rode kaart voor N. Collins Wolverhampton Wanderers
65' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Matheus Nunes Wolverhampton Wanderers
65' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
69' Doelpunt Manchester City Doelpunt P. Foden met assist van K. De Bruyne Manchester City 0-3
70' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel B. Traore voor G. Guedes Wolverhampton Wanderers
70' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hwang Hee-Chan voor D. Podence Wolverhampton Wanderers
72' Wissel Manchester City Wissel I. Gundogan voor K. De Bruyne Manchester City
72' Wissel Manchester City Wissel R. Mahrez voor B. Silva Manchester City
72' Wissel Manchester City Wissel J. Alvarez voor P. Foden Manchester City
77' Wissel Manchester City Wissel C. Palmer voor J. Grealish Manchester City
81' Wissel Manchester City Wissel S. Gomez voor Rodri Manchester City
81' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel N. Semedo voor R. Ait Nouri Wolverhampton Wanderers
86' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel C. Campbell voor P. Neto Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Manchester City
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Manchester City
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.