Nabeschouwing AFC Bournemouth - Manchester United (2-2) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 18:30 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 13 april 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Manchester United (2-2)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen AFC Bournemouth en Manchester United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Dominic Solanke, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. Manchester United kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Bruno Fernandes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette Justin Kluivert zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee AFC Bournemouth de leiding in de wedstrijd nam.

Bruno Fernandes zette Manchester United even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Tony Harrington toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE AFC Bournemouth - Manchester United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Dominic Solanke met assist van Marcos Senesi AFC Bournemouth 1-0
31' Doelpunt Manchester United Doelpunt Bruno Fernandes Manchester United 1-1
33' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Marcos Senesi AFC Bournemouth
36' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Justin Kluivert met assist van Marcos Senesi AFC Bournemouth 2-1
39' Wissel AFC Bournemouth Wissel Lloyd Kelly  voor Luis Sinisterra AFC Bournemouth
46' Wissel Manchester United Wissel Amad Diallo voor Alejandro Garnacho Manchester United
65' Penalty Manchester United Penalty Bruno Fernandes Manchester United 2-2
70' Wissel AFC Bournemouth Wissel Max Aarons  voor Adam Smith AFC Bournemouth
70' Wissel AFC Bournemouth Wissel Romain Faivre voor Dango Ouattara AFC Bournemouth
76' Wissel AFC Bournemouth Wissel Enes Ünal voor Justin Kluivert AFC Bournemouth
78' Wissel Manchester United Wissel Mason Mount voor Kobbie Mainoo Manchester United
86' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Ryan Christie AFC Bournemouth
86' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Lewis Cook AFC Bournemouth
97' Ryan Christie AFC Bournemouth
91' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Neto  AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Manchester United
Opstellingen AFC Bournemouth - Manchester United
De opstellingen van AFC Bournemouth en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.