Nabeschouwing AFC Bournemouth - Sheffield United (2-2) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Sheffield United (2-2)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen AFC Bournemouth en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 14e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Dominic Solanke van AFC Bournemouth via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het Gustavo Hamer die Sheffield United op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sheffield United via een goal van Jack Robinson in de 64e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 74e minuut was het AFC Bournemouth dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Dango Ouattara. Na 91 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Enes Ünal de 2-2 maakte namens AFC Bournemouth.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE AFC Bournemouth - Sheffield United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Milos Kerkez AFC Bournemouth
14' Penalty gemist AFC Bournemouth Penalty gemist Dominic Solanke Dominic Solanke AFC Bournemouth
15' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Adam Smith AFC Bournemouth
27' Doelpunt Sheffield United Doelpunt Gustavo Hamer Sheffield United 0-1
36' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Gustavo Hamer Sheffield United
46' Wissel Sheffield United Wissel Vini Souza voor Tom Davies  Sheffield United
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel Dango Ouattara voor Milos Kerkez AFC Bournemouth
61' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Oli McBurnie Sheffield United
62' Wissel AFC Bournemouth Wissel Luis Sinisterra voor Marcus Tavernier AFC Bournemouth
62' Wissel AFC Bournemouth Wissel Enes Ünal voor Justin Kluivert AFC Bournemouth
64' Doelpunt Sheffield United Doelpunt Jack Robinson Sheffield United 0-2
67' VAR: Afgekeurd doelpunt Dominic Solanke Afgekeurd doelpunt vanwege hands Dominic Solanke AFC Bournemouth
69' Wissel Sheffield United Wissel Anel Ahmedhodzic voor Jayden Bogle Sheffield United
69' Wissel Sheffield United Wissel James McAtee voor Oli McBurnie Sheffield United
72' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Ivo Grbić Sheffield United
74' Wissel AFC Bournemouth Wissel Philip Billing voor Ryan Christie AFC Bournemouth
74' Wissel AFC Bournemouth Wissel Alex Scott voor Adam Smith AFC Bournemouth
74' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Dango Ouattara met assist van Ryan Christie AFC Bournemouth 1-2
80' Wissel Sheffield United Wissel William Osula voor Ben Brereton Díaz Sheffield United
80' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Oliver Norwood Oliver Arblaster Sheffield United
81' Wissel Sheffield United Wissel Ben Brereton Díaz voor Sheffield United
88' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Oliver Norwood AFC Bournemouth
88' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor Chris Mepham Sheffield United
91' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Enes Ünal met assist van Dango Ouattara AFC Bournemouth 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Sheffield United
Opstellingen AFC Bournemouth - Sheffield United
De opstellingen van AFC Bournemouth en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.