Voorbeschouwing Arsenal - Chelsea (0-0) || Premier League 2023/2024

Dinsdag 23 april 2024 - 21:00 uurIn de Premier League 2023/2024 neemt Arsenal het dinsdag 23 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Arsenal - Chelsea 0-0

Vanaf dinsdag 23 april 2024 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Arsenal - Chelsea volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 dagen, 15 uur, 27 minuten en 26 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Chelsea
Opstellingen Arsenal - Chelsea

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Arsenal - Chelsea

Arsenal en Chelsea treffen elkaar in de 29e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Chelsea in de Premier League vond plaats op 21 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 17 keer wist de ploeg van Arsenal te winnen, tegenover 11 winstpartijen voor Arsenal. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal 11
Winst Chelsea 17
Gelijkspel 9
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal op een 2e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Arsenal - Chelsea Opstelling Arsenal Opstelling Chelsea Live Arsenal - Chelsea Live Arsenal - Chelsea kijken Arsenal - Chelsea kijken Live Arsenal - Chelsea stream Arsenal - Chelsea Fox Sports Nabeschouwing Arsenal - Chelsea Uitslag Arsenal - Chelsea Statistieken Arsenal - Chelsea Premier League 2023/2024 Arsenal - Chelsea wedden Arsenal - Chelsea gokken Arsenal - Chelsea Unibet