Nabeschouwing Aston Villa - Everton (4-0) || Premier League 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 15:00 uurIn de Premier League 2023/2024 neemt Aston Villa het zondag 20 augustus 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Everton (4-0)

Het Premier League duel tussen Aston Villa en Everton is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 4-0 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Aston Villa - Everton
Goals
4
0
LIVE Aston Villa - Everton 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Everton
Opstellingen Aston Villa - Everton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Aston Villa - Everton

Aston Villa en Everton treffen elkaar in de 2e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aston Villa en Everton in de Premier League vond plaats op 25 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aston Villa. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide ploegen is Aston Villa favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Everton slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 11 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aston Villa 12
Winst Everton 7
Gelijkspel 11
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 19e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Aston Villa - Everton Opstelling Aston Villa Opstelling Everton Live Aston Villa - Everton Live Aston Villa - Everton kijken Aston Villa - Everton kijken Live Aston Villa - Everton stream Aston Villa - Everton Fox Sports Nabeschouwing Aston Villa - Everton Uitslag Aston Villa - Everton Statistieken Aston Villa - Everton Premier League 2023/2024 Aston Villa - Everton wedden Aston Villa - Everton gokken Aston Villa - Everton Unibet