Nabeschouwing Everton - Fulham (0-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Premier League 2023/2024 neemt Everton het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Fulham (0-1)

Het Premier League duel tussen Everton en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Everton - Fulham
LIVE Everton - Fulham 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Fulham
Opstellingen Everton - Fulham

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Everton - Fulham

Everton en Fulham treffen elkaar in de 1e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Everton en Fulham in de Premier League vond plaats op 15 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Everton favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Fulham slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Everton 14
Winst Fulham 7
Gelijkspel 3
Totaal 24

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Everton - Fulham Opstelling Everton Opstelling Fulham Live Everton - Fulham Live Everton - Fulham kijken Everton - Fulham kijken Live Everton - Fulham stream Everton - Fulham Fox Sports Nabeschouwing Everton - Fulham Uitslag Everton - Fulham Statistieken Everton - Fulham Premier League 2023/2024 Everton - Fulham wedden Everton - Fulham gokken Everton - Fulham Unibet