Voorbeschouwing Everton - Liverpool (0-0) || Premier League 2023/2024

Woensdag 24 april 2024 - 21:00 uurIn de Premier League 2023/2024 neemt Everton het woensdag 24 april 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Everton Gelijk Winst Liverpool
5.8x inzet 4.6x inzet 1.57x inzet
LIVE Everton - Liverpool 0-0

Vanaf woensdag 24 april 2024 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Everton - Liverpool volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 18 uur, 19 minuten en 42 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Liverpool
Opstellingen Everton - Liverpool

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Everton - Liverpool

Everton en Liverpool treffen elkaar in de 29e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Everton en Liverpool in de Premier League vond plaats op 21 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 19 keer wist de ploeg van Everton te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Everton. 15 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Everton 3
Winst Liverpool 19
Gelijkspel 15
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 16e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Everton - Liverpool Opstelling Everton Opstelling Liverpool Live Everton - Liverpool Live Everton - Liverpool kijken Everton - Liverpool kijken Live Everton - Liverpool stream Everton - Liverpool Fox Sports Nabeschouwing Everton - Liverpool Uitslag Everton - Liverpool Statistieken Everton - Liverpool Premier League 2023/2024 Everton - Liverpool wedden Everton - Liverpool gokken Everton - Liverpool Unibet