Nabeschouwing Fulham - West Ham United (5-0) || Premier League 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 15:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Fulham het zondag 10 december 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - West Ham United (5-0)

Het Premier League duel tussen Fulham en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 5-0 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Raúl Jiménez, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Willian op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Fulham, waarmee Tosin Adarabioyo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Fulham geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Harry Wilson. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Fulham. Deze werd gescoord door Carlos Vinícius in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paul Tierney bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Fulham.

LIVE Fulham - West Ham United 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor Aaron Cresswell West Ham United
22' Doelpunt Fulham Doelpunt Raúl Jiménez met assist van João Palhinha Fulham 1-0
31' Doelpunt Fulham Doelpunt Willian met assist van Alex Iwobi Fulham 2-0
41' Doelpunt Fulham Doelpunt Tosin Adarabioyo met assist van Andreas Pereira Fulham 3-0
46' Gele kaart Fulham Gele kaart voor João Palhinha Fulham
46' Wissel West Ham United Wissel Konstantinos Mavropanos voor Aaron Cresswell West Ham United
46' Wissel Fulham Wissel Harry Wilson voor Willian Fulham
46' Wissel West Ham United Wissel Emerson Palmieri voor Pablo Fornals West Ham United
60' Doelpunt Fulham Doelpunt Harry Wilson met assist van Tom Cairney Fulham 4-0
64' Wissel West Ham United Wissel Angelo Ogbonna voor Kurt Zouma West Ham United
64' Wissel West Ham United Wissel Divin Mubama voor Mohammed Kudus West Ham United
65' Wissel West Ham United Wissel Saïd Benrahma voor Lucas Paquetá West Ham United
72' Wissel Fulham Wissel Carlos Vinícius voor Raúl Jiménez Fulham
72' Wissel Fulham Wissel Fodé Ballo-Touré voor Antonee Robinson Fulham
75' Gele kaart Fulham Gele kaart voor Fodé Ballo-Touré Fulham
79' Wissel Fulham Wissel Bobby De Cordova-Reid voor Alex Iwobi Fulham
80' Wissel Fulham Wissel Harrison Reed voor João Palhinha Fulham
89' Doelpunt Fulham Doelpunt Carlos Vinícius met assist van Harry Wilson Fulham 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - West Ham United
Opstellingen Fulham - West Ham United
De opstellingen van Fulham en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fulham - West Ham United

Fulham en West Ham United treffen elkaar in de 16e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en West Ham United in de Premier League vond plaats op 8 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Ham United. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is West Ham United favoriet. 14 keer wist de ploeg van Fulham te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Fulham. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fulham 3
Winst West Ham United 14
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 14e positie staat, terwijl we West Ham United terugvinden op de 9e plaats.