Nabeschouwing Luton Town - Everton (1-1) || Premier League 2023/2024

Vrijdag 3 mei 2024 - 21:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Luton Town het vrijdag 3 mei 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Everton (1-1)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Luton Town en Everton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. Dominic Calvert-Lewin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Everton vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Luton Town kwam na 31 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Elijah Adebayo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Luton Town - Everton 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Everton Gele kaart voor James Garner Everton
21' Jarrad Branthwaite Everton
24' Penalty Everton Penalty Dominic Calvert-Lewin Everton 0-1
31' Doelpunt Luton Town Doelpunt Elijah Adebayo met assist van Albert Sambi Lokonga Luton Town 1-1
43' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Tahith Chong Luton Town
53' Gele kaart Everton Gele kaart voor Idrissa Guèye Everton
54' Wissel Everton Wissel André Gomes voor Abdoulaye Doucouré Everton
55' Wissel Everton Wissel Amadou Onana voor James Garner Everton
67' Wissel Everton Wissel Seamus Coleman voor Ashley Young Everton
70' Wissel Luton Town Wissel Cauley Woodrow voor Fred Onyedinma Luton Town
80' Wissel Everton Wissel Beto voor Dominic Calvert-Lewin Everton
80' Wissel Everton Wissel Youssef Chermiti voor Idrissa Gueye Everton
80' Wissel Luton Town Wissel Andros Townsend voor Elijah Adebayo Luton Town
87' Wissel Luton Town Wissel Luke Berry voor Tahith Chong Luton Town
93' Gele kaart Everton Gele kaart voor André Gomes Everton
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Everton
Opstellingen Luton Town - Everton
De opstellingen van Luton Town en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Everton zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.