Nabeschouwing Aberdeen - Rangers (1-1) || Schotse Premiership 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 14:00 uur



In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Aberdeen het zondag 5 augustus 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pittodrie Stadium in Aberdeen.

Via de Aberdeen - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - Rangers (1-1)

De Schotse Premiership 2018/2019 wedstrijd tussen Aberdeen en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Morelos in de 12e minuut, waardoor Rangers met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 30e minuut voor dat Rangers via J. Tavernier op 0-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte B. Anderson namens Aberdeen in de 93e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Aberdeen - Rangers
Goals
1
1
Balbezit
58%
42%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
5
5
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
100
74
Gevaarlijke aanvallen
77
41
Overtredingen
11
13
Buitenspel
2
2
Corners
4
2
Wissels
3
2
LIVE Aberdeen - Rangers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Rode kaart Rangers Rode kaart voor A. Morelos Rangers
30' Penalty Rangers Penalty J. Tavernier Rangers 0-1
31' Wissel Aberdeen Wissel C. Forrester voor S. McKenna Aberdeen
52' Wissel Aberdeen Wissel S. May voor S. Gleeson Aberdeen
65' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor L. Ferguson Aberdeen
70' Wissel Aberdeen Wissel B. Anderson voor S. Cosgrove Aberdeen
71' Wissel Rangers Wissel R. Kent voor J. Murphy Rangers
74' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Arfield Rangers
74' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor M. Devlin Aberdeen
79' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
82' Wissel Rangers Wissel O. Ejaria voor R. Jack Rangers
88' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor C. Forrester Aberdeen
93' Doelpunt Aberdeen Doelpunt B. Anderson met assist van A. Considine Aberdeen 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Aberdeen - Rangers
Opstellingen Aberdeen - Rangers
De opstellingen van Aberdeen en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aberdeen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Derek McInnes
Wissels Aberdeen
# Speler Pos.
20 Tomáš Černý K
7 Chris Forrester M
36 Ryan Harrington M
17 Stevie May A
25 Bruce Anderson A
24 Dean Campbell A
15 Scott Wright A
Formatie 4-4-2
Coach Steven Gerrard
Voorbeschouwing Aberdeen - Rangers

Aberdeen en Rangers treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Clancy en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Aberdeen en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 8 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 15 keer wist de ploeg van Aberdeen te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Aberdeen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Aberdeen 7
Winst Rangers 15
Gelijkspel 8
Totaal 30

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Aberdeen - Rangers Opstelling Aberdeen Opstelling Rangers Live Aberdeen - Rangers Live Aberdeen - Rangers kijken Aberdeen - Rangers kijken Live Aberdeen - Rangers stream Aberdeen - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Aberdeen - Rangers Uitslag Aberdeen - Rangers Statistieken Aberdeen - Rangers Schotse Premiership 2018/2019 Aberdeen - Rangers wedden Aberdeen - Rangers gokken Aberdeen - Rangers Unibet